Detta är ACSI Club ID

ACSI campingpass (Camping Carnet) är speciellt utvecklat för europeiska campingentusiaster. Det är ett pass som ger användaren många fördelar.

När du visar ACSI Club ID behöver du inte längre vitt pass under incheckningen*. Dessutom är du och ditt resesällskap (till 11 personer) automatiskt WA/BA-försäkrade! Inte bara på en camping, men också under ett uppehåll i hyrd logi eller i ett hotel. Täckningen gäller i hela världen, med undantag för USA och Kanada.

Alla fördelar står på en översiktlig rad.

ACSI Club ID accepteras på nästan 8800 campingar i hela Europa. Ett medlemskap för ACSI Club ID kostar bara € 4,95 per år!

Titta vid "Beställning" hur du kan skaffa ett ACSI Club ID. Före användning av passet är det lämpligt att läsa genom sidan Viktigt.

*Observera: Inte alla ACSI-campingar accepterar passet som legitimation. I våra campingguider och på vår website anges för varje camping om du kan använda ACSI Club ID. Det kan hända att i vissa länder, däribland Spanien, Italien och Kroatien, att du dessutom måste lämna din legitimation på campingplatsen på grund av lokal lagar.